nov 022009
 

Aquest matí tant el PSC i CiU han passat a l’acció i han suspès de militància als “ocellets” del Cas Pretòria agafats la setmana passada. Només CiU vol aprofitar la jugada per diferenciar entre militant amb càrrec públic i els militants que ara no tenen càrrec públic, per contrarestar segons el la trama sociovergent que alguns han deixat caure.

Jo no veig diferències ja que el Prenafeta i l’Alavedra van tenir alts càrrecs durant l’època del senyor Pujol, el que volia estirar de la manta ara fa uns dies, i que ara està molt calladet.

No podem perdre l’oportunitat que aquest cas ens ofereix, per això de buscar coses positives, per demanar un enduriment del Codi Penal que vagi acompanyat d’un pacte contra la corrupció dels partits polítics, i així millorar una mica la percepció de la opinió pública perquè no paro de sentir el mateix, l’abstenció.

Ah! si hem pregunteu per l’ imatge dels “ocellets” emmanillats agafant la bossa d’escombreries jo ho qualificaria de sublim, que més poden esperar aquest delinqüents que tenen i han tingut responsabilitats per allò públic.

Què no emmanillen a un pare de família que roba menjar per subsistir, dons a aquest més?

  One Response to “Delinqüents”

  1. Naturalment que no tots som iguals. Perquè tenim principis ètics diferents, i això fa que allà on siguem, no només en la política, actuem de manera diferent. Però alguna cosa passa en els partits “grans”, i les coses van com van.
    Jo crec, i ho crec fermament, que el “sistema” té moltes deficiències. I quan parlo del “sistema” parlo de la mateixa democràcia tal com la entenem, que dóna per bones moltes coses que realment no ho acaben de ser.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>